GM roept 276 duizend auto’s terug

General Motors roept 276 duizend auto’s terug – waaronder Cadillacs – van de modeljaren 2005 tot en met 2007.

GM laat de afdichtingen van het differentieel vervangen. Ze voldoen niet aan de specificaties en kunnen lekkage veroorzaken. De National Highway Traffic Safety Administration onderzoekt klachten over defecte differentiëlen van Cadillacs. Het zou gaan om ten minste één geval van schade en één waarbij letsel is opgelopen. Het gaat om de 2005/2007-modellen van de Cadillac CTS, CTS-V, SRX, STS en STS-V. Ook de in Amerika gevoerde Pontiac Solstice and Saturn Sky, de broertjes van de Opel GT, staan onder verdenking. Het gaat voornamelijk om achterwielaangedreven modellen, maar de terugroepactie is ook voor de aandrijfassen in de all-wheel-drive STS en SRX. Volgens de woordvoerder van Cadillac Europe gaat het in ons land om zo’n 25 gevallen. Hoeveel auto’s het in heel Europa betreft, is nog niet bekend. Dealers en klanten worden door Cadillac Europe geïnformeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

GM roept 276 duizend auto’s terug - Automobielmanagement.nl

GM roept 276 duizend auto’s terug

General Motors roept 276 duizend auto’s terug – waaronder Cadillacs – van de modeljaren 2005 tot en met 2007.

GM laat de afdichtingen van het differentieel vervangen. Ze voldoen niet aan de specificaties en kunnen lekkage veroorzaken. De National Highway Traffic Safety Administration onderzoekt klachten over defecte differentiëlen van Cadillacs. Het zou gaan om ten minste één geval van schade en één waarbij letsel is opgelopen. Het gaat om de 2005/2007-modellen van de Cadillac CTS, CTS-V, SRX, STS en STS-V. Ook de in Amerika gevoerde Pontiac Solstice and Saturn Sky, de broertjes van de Opel GT, staan onder verdenking. Het gaat voornamelijk om achterwielaangedreven modellen, maar de terugroepactie is ook voor de aandrijfassen in de all-wheel-drive STS en SRX. Volgens de woordvoerder van Cadillac Europe gaat het in ons land om zo’n 25 gevallen. Hoeveel auto’s het in heel Europa betreft, is nog niet bekend. Dealers en klanten worden door Cadillac Europe geïnformeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding