PSA bouwt fabriek in Rusland

Het PSA-concern (Peugeot Citroën) gaat een fabriek bouwen in Kaluga, 180 kilometer ten zuidwesten van Moskou.

In 2010 moet de fabriek gaan draaien. Er zullen voertuigen uit het middensegment van de band rollen. Die categorie vormt bijna zestig procent van de totale, snel groeiende Russische markt. De nieuwe fabriek vloeit voort uit PSA's strategie om een stevig fundament te leggen in het economisch expanderende Rusland. Gepland voor 2010 staan honderdduizend verkochte Peugeots en Citroëns. Op termijn moeten dat er driehonderdduizend per jaar worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

PSA bouwt fabriek in Rusland - Automobielmanagement.nl

PSA bouwt fabriek in Rusland

Het PSA-concern (Peugeot Citroën) gaat een fabriek bouwen in Kaluga, 180 kilometer ten zuidwesten van Moskou.

In 2010 moet de fabriek gaan draaien. Er zullen voertuigen uit het middensegment van de band rollen. Die categorie vormt bijna zestig procent van de totale, snel groeiende Russische markt. De nieuwe fabriek vloeit voort uit PSA's strategie om een stevig fundament te leggen in het economisch expanderende Rusland. Gepland voor 2010 staan honderdduizend verkochte Peugeots en Citroëns. Op termijn moeten dat er driehonderdduizend per jaar worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding