Groter aandeel Barclays in PSA Peugeot Citroën

De topman van PSA Peugeot Citroën, Christian Streiff, was aangenaam verrast toen hij hoorde dat Barclays Global Investors UK Ltd. zijn aandeel in PSA heeft vergroot.

"Het is een verrassing dat de mensen zoals Barclays vertrouwen hebben in Peugeot Citroën," zei Streiff tijdens een persconferentie. Barclay is nu de grootste institutionele aandeelhouder van het merk met een deelneming van 5,03 procent, zo meldt Autotelegraaf.nl. Barclays heeft nu 3,97 procent van het stemrecht in handen. Streiff liet weten dat de actie van Barclays aangeeft dat investeringsbedrijven als Barclays een opleving van de autoindustrie zien en daarvan willen profiteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Groter aandeel Barclays in PSA Peugeot Citroën - Automobielmanagement.nl

Groter aandeel Barclays in PSA Peugeot Citroën

De topman van PSA Peugeot Citroën, Christian Streiff, was aangenaam verrast toen hij hoorde dat Barclays Global Investors UK Ltd. zijn aandeel in PSA heeft vergroot.

"Het is een verrassing dat de mensen zoals Barclays vertrouwen hebben in Peugeot Citroën," zei Streiff tijdens een persconferentie. Barclay is nu de grootste institutionele aandeelhouder van het merk met een deelneming van 5,03 procent, zo meldt Autotelegraaf.nl. Barclays heeft nu 3,97 procent van het stemrecht in handen. Streiff liet weten dat de actie van Barclays aangeeft dat investeringsbedrijven als Barclays een opleving van de autoindustrie zien en daarvan willen profiteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding