Minder bezoekers Autosalon Brussel

De Auto- en Motorsalon in Brussel heeft dit jaar 651 duizend bezoekers getrokken, 75 duizend minder dan twee jaar geleden.

Er was gerekend op zevenhonderdduizend belangstellenden. Brancheorgansiatie Febiac denkt dat steeds meer mensen rechtstreeks naar de showroom gaan (op de Brusselse beurs speelt verkoop nog steeds een grote rol). Wel constateert de Belgische organisatie dat de autotentoonstelling ditmaal geen extra files in de omgeving heeft veroorzaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Minder bezoekers Autosalon Brussel - Automobielmanagement.nl

Minder bezoekers Autosalon Brussel

De Auto- en Motorsalon in Brussel heeft dit jaar 651 duizend bezoekers getrokken, 75 duizend minder dan twee jaar geleden.

Er was gerekend op zevenhonderdduizend belangstellenden. Brancheorgansiatie Febiac denkt dat steeds meer mensen rechtstreeks naar de showroom gaan (op de Brusselse beurs speelt verkoop nog steeds een grote rol). Wel constateert de Belgische organisatie dat de autotentoonstelling ditmaal geen extra files in de omgeving heeft veroorzaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding