Abarth officieel in eigen pand

Zoals eerder aangekondigd, heeft Abarth & C. Spa een nieuw bedrijf opgericht in het Mirafiori-complex in Turijn.

Hier worden alle productie-, ontwerp- en managementactiviteiten voor de hele onderneming samengevoegd. Ook de staf van het autosportteam, die tot nu toe was ondergebracht in de historische fabriek in Chivasso, is verhuisd naar het nieuwe onderkomen. De inrichting van het bedrijf, met een oppervlakte van meer dan 23 duizend vierkante meter, is in acht maanden tijd gerealiseerd. Ruim honderd medewerkers zijn exclusief werkzaam voor Abarth. De openingsceremonie werd gebruikt om het programma van het Abarth Racing Team voor 2008 te presenteren. Na de terugkeer in de rallykampioenschappen vorig jaar zal het team in 2008 een uitgebreid programma afwerken. Abarth zal met twee officiële Grande Punto’s Abarth S2000 aan de start van de Intercontinental Rally Challenge komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Abarth officieel in eigen pand - Automobielmanagement.nl

Abarth officieel in eigen pand

Zoals eerder aangekondigd, heeft Abarth & C. Spa een nieuw bedrijf opgericht in het Mirafiori-complex in Turijn.

Hier worden alle productie-, ontwerp- en managementactiviteiten voor de hele onderneming samengevoegd. Ook de staf van het autosportteam, die tot nu toe was ondergebracht in de historische fabriek in Chivasso, is verhuisd naar het nieuwe onderkomen. De inrichting van het bedrijf, met een oppervlakte van meer dan 23 duizend vierkante meter, is in acht maanden tijd gerealiseerd. Ruim honderd medewerkers zijn exclusief werkzaam voor Abarth. De openingsceremonie werd gebruikt om het programma van het Abarth Racing Team voor 2008 te presenteren. Na de terugkeer in de rallykampioenschappen vorig jaar zal het team in 2008 een uitgebreid programma afwerken. Abarth zal met twee officiële Grande Punto’s Abarth S2000 aan de start van de Intercontinental Rally Challenge komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding