Europese recordafzet Mitsubishi Fuso

Het afgelopen jaar heeft Mitsubishi Fuso Europe MFE het aantal verkochte Canters met tien procent weten op te voeren tot 10.200 stuks.

Dat is een absoluut record sinds Daimler AG een meerderheidsbelang (85 procent) in het bedrijf verwierf. Genoemde afzet droeg nadrukkelijk bij aan de zestien procent verkoopstijging die Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC) wereldwijd wist te realiseren. Als gevolg van het Europese succes werd de productie van de Canter (in het Portugese Tramagal) in 2007 met veertien procent opgevoerd. Inmiddels is Mitsubishi Fuso Europe begonnen met het uitbreiden van haar activiteiten in Oost-Europa door het introduceren van de Canter in Hongarije, Bulgarije, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië en Montenegro . Daarmee wordt MFE nu actief in dertig Europese landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Europese recordafzet Mitsubishi Fuso - Automobielmanagement.nl

Europese recordafzet Mitsubishi Fuso

Het afgelopen jaar heeft Mitsubishi Fuso Europe MFE het aantal verkochte Canters met tien procent weten op te voeren tot 10.200 stuks.

Dat is een absoluut record sinds Daimler AG een meerderheidsbelang (85 procent) in het bedrijf verwierf. Genoemde afzet droeg nadrukkelijk bij aan de zestien procent verkoopstijging die Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC) wereldwijd wist te realiseren. Als gevolg van het Europese succes werd de productie van de Canter (in het Portugese Tramagal) in 2007 met veertien procent opgevoerd. Inmiddels is Mitsubishi Fuso Europe begonnen met het uitbreiden van haar activiteiten in Oost-Europa door het introduceren van de Canter in Hongarije, Bulgarije, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië en Montenegro . Daarmee wordt MFE nu actief in dertig Europese landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding