Wiedeking, Härter en Piëch in toezichtsraad Audi

Topman Wiedeking van Porsche en zijn financiële rechter hand Härter zijn benoemd in de raad van commissarissen van Audi.

Bovendien zal Ferdinand Piëch in deze toezichtsraad worden gekozen, zo meldt auto motor und sport. Piëch heeft maandag 3 maart zijn post in de raad van commissarissen van Porsche AG opgegeven en zijn broer Michael Piëch heeft die plek ingenomen. De invloed van Porsche in het Volkswagen-concern wordt steeds groter en dat wordt nu ook tastbaar door deze benoemingen van de twee topmannen van Porsche. De sportwagenfabrikant heeft nu al ruim dertig procent van de aandelen van het VW-concern in handen en zal dat gaan uitbreiden tot meer dan vijftig procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wiedeking, Härter en Piëch in toezichtsraad Audi - Automobielmanagement.nl

Wiedeking, Härter en Piëch in toezichtsraad Audi

Topman Wiedeking van Porsche en zijn financiële rechter hand Härter zijn benoemd in de raad van commissarissen van Audi.

Bovendien zal Ferdinand Piëch in deze toezichtsraad worden gekozen, zo meldt auto motor und sport. Piëch heeft maandag 3 maart zijn post in de raad van commissarissen van Porsche AG opgegeven en zijn broer Michael Piëch heeft die plek ingenomen. De invloed van Porsche in het Volkswagen-concern wordt steeds groter en dat wordt nu ook tastbaar door deze benoemingen van de twee topmannen van Porsche. De sportwagenfabrikant heeft nu al ruim dertig procent van de aandelen van het VW-concern in handen en zal dat gaan uitbreiden tot meer dan vijftig procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding