Russische truckfabrikant biedt zich te koop aan

De Russische truckfabrikant Kamaz zoekt westerse investeerders.

Kamaz, is in West-Europa vooral bekend door de Dakar-rally, is op zoek naar westerse investeerders. Dat meldt Financial Times Deutschland, waarbij wordt gesproken over een kwart van de Kamaz-aandelen dat zou worden aangeboden tegen een vraagprijs van 1,25 miljard dollar. Kamaz mikt op een van de West-Europese truckfabrikanten. Volgens Kamaz zelf bouwt het bedrijf zo’n 65 duizend trucks en duizend bussen per jaar. Wellicht is ene meneer Piëch (VW, Scania, MAN) geïnteresseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Russische truckfabrikant biedt zich te koop aan - Automobielmanagement.nl

Russische truckfabrikant biedt zich te koop aan

De Russische truckfabrikant Kamaz zoekt westerse investeerders.

Kamaz, is in West-Europa vooral bekend door de Dakar-rally, is op zoek naar westerse investeerders. Dat meldt Financial Times Deutschland, waarbij wordt gesproken over een kwart van de Kamaz-aandelen dat zou worden aangeboden tegen een vraagprijs van 1,25 miljard dollar. Kamaz mikt op een van de West-Europese truckfabrikanten. Volgens Kamaz zelf bouwt het bedrijf zo’n 65 duizend trucks en duizend bussen per jaar. Wellicht is ene meneer Piëch (VW, Scania, MAN) geïnteresseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding