Nissan en Chrysler halen banden aan

Nissan en Chrysler gaan de banden verder aanhalen bij de bouw van nieuwe auto’s.

Nissan gaat in één van haar Japanse fabrieken een kleine auto bouwen voor Chrysler die is bestemd voor de Amerikaanse en Europese markt. Op haar beurt bouwt Chrysler in Mexico een nieuwe pick-up voor Nissan die is bestemd voor de markt in de VS.    Beide bedrijven kondigden in januari een nauwere samenwerking aan. Nissan maakt in dat kader voor Chrysler al een auto op basis van de Versa die vanaf volgend jaar in de VS wordt gelanceerd.

Nissan en Chrysler halen banden aan - Automobielmanagement.nl

Nissan en Chrysler halen banden aan

Nissan en Chrysler gaan de banden verder aanhalen bij de bouw van nieuwe auto’s.

Nissan gaat in één van haar Japanse fabrieken een kleine auto bouwen voor Chrysler die is bestemd voor de Amerikaanse en Europese markt. Op haar beurt bouwt Chrysler in Mexico een nieuwe pick-up voor Nissan die is bestemd voor de markt in de VS.    Beide bedrijven kondigden in januari een nauwere samenwerking aan. Nissan maakt in dat kader voor Chrysler al een auto op basis van de Versa die vanaf volgend jaar in de VS wordt gelanceerd.