Chrysler wil Alfa’s bouwen in VS

Chrysler onderhandelt met Fiat over samenwerking. De Amerikanen zouden beogen Alfa-Romeo’s in de VS te gaan bouwen.

Dat meldt de Duitse economische krant Handelsblatt. Het nieuws komt een dag nadat Chrysler zelf meedeelde de banden met Nissan aan te halen. ”We kijken echter ook naar partnerschappen met andere merken uit,” geeft een woordvoerder van Chrysler toe. Bij het losweken van het Amerikaanse merk van Daimler deelde de nieuwe eigenaar (Cerberus Capital) al mee dat een kleinere fabrikant als Chrysler het vooral van samenwerking met collega’s in de branche moet hebben.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Chrysler wil Alfa’s bouwen in VS - Automobielmanagement.nl

Chrysler wil Alfa’s bouwen in VS

Chrysler onderhandelt met Fiat over samenwerking. De Amerikanen zouden beogen Alfa-Romeo’s in de VS te gaan bouwen.

Dat meldt de Duitse economische krant Handelsblatt. Het nieuws komt een dag nadat Chrysler zelf meedeelde de banden met Nissan aan te halen. ”We kijken echter ook naar partnerschappen met andere merken uit,” geeft een woordvoerder van Chrysler toe. Bij het losweken van het Amerikaanse merk van Daimler deelde de nieuwe eigenaar (Cerberus Capital) al mee dat een kleinere fabrikant als Chrysler het vooral van samenwerking met collega’s in de branche moet hebben.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding