Peugeot verhoogt capaciteit Mulhouse

De Peugeot-fabriek gaat zijn jaarlijkse capaciteit met tien procent verhogen tot 330 duizend exemplaren.

Daartoe komt er met ingang van juni dit jaar een nachtploeg die aan zeshonderd mensen werk zal bieden. In Mulhouse worden de Citroën C4 en de Peugeot 206 en 308 gebouwd. De jaarlijkse productie van deze fabriek was destijds vierhonderdduizend auto’s maar dat aantal ging omlaag tussen 2005 en 2007 nadat werd gestopt met de bouw van de 307 en een versie van de 206.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peugeot verhoogt capaciteit Mulhouse - Automobielmanagement.nl

Peugeot verhoogt capaciteit Mulhouse

De Peugeot-fabriek gaat zijn jaarlijkse capaciteit met tien procent verhogen tot 330 duizend exemplaren.

Daartoe komt er met ingang van juni dit jaar een nachtploeg die aan zeshonderd mensen werk zal bieden. In Mulhouse worden de Citroën C4 en de Peugeot 206 en 308 gebouwd. De jaarlijkse productie van deze fabriek was destijds vierhonderdduizend auto’s maar dat aantal ging omlaag tussen 2005 en 2007 nadat werd gestopt met de bouw van de 307 en een versie van de 206.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding