Piech wil Toyota voorbij

Net zoals ceo Winterkorn dat al meerdere keren heeft geuit, zegt nu ook Ferdinand Piëch dat zijn Volkswagen de grootste van de wereld moet worden.

Piech, de veelbesproken voorzitter van de raad van commissarissen van Volkswagen, blijkt een grotere doelstelling te hebben dan ooit te voren: de grootste autofabrikant ter wereld worden en derhalve General Motors en Toyota voorbijstreven. Piech deed deze uitlating in een gesprek met het weekblad Stern, waarin werd vooruitgeblikt op de aanstaande donderdag in Hamburg te houden VW-aandeelhoudersvergadering. Piech vertelde er overigens niet bij wanneer hij dat klusje geklaard denkt te hebben.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Piech wil Toyota voorbij - Automobielmanagement.nl

Piech wil Toyota voorbij

Net zoals ceo Winterkorn dat al meerdere keren heeft geuit, zegt nu ook Ferdinand Piëch dat zijn Volkswagen de grootste van de wereld moet worden.

Piech, de veelbesproken voorzitter van de raad van commissarissen van Volkswagen, blijkt een grotere doelstelling te hebben dan ooit te voren: de grootste autofabrikant ter wereld worden en derhalve General Motors en Toyota voorbijstreven. Piech deed deze uitlating in een gesprek met het weekblad Stern, waarin werd vooruitgeblikt op de aanstaande donderdag in Hamburg te houden VW-aandeelhoudersvergadering. Piech vertelde er overigens niet bij wanneer hij dat klusje geklaard denkt te hebben.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding