Tom Purves wordt ceo van Rolls Royce

Tom Purves begint op 1 juli als baas van Rolls-Royce. Hij volgt Ian Robertson op.

Ian Robertson is kortgeleden plotseling opgenomen in de raad van bestuur van moederbedrijf BMW om Stefan Krause op te volgen. Die vertrok naar Deutsche Bank. De Schot Purves (59) is chef van BMW North America sinds 1999. Zijn positie in Amerika wordt overgenomen door Jim O’Donnell (58).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tom Purves wordt ceo van Rolls Royce - Automobielmanagement.nl

Tom Purves wordt ceo van Rolls Royce

Tom Purves begint op 1 juli als baas van Rolls-Royce. Hij volgt Ian Robertson op.

Ian Robertson is kortgeleden plotseling opgenomen in de raad van bestuur van moederbedrijf BMW om Stefan Krause op te volgen. Die vertrok naar Deutsche Bank. De Schot Purves (59) is chef van BMW North America sinds 1999. Zijn positie in Amerika wordt overgenomen door Jim O’Donnell (58).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding