Hoogste kwartaalomzet Fiat Group ooit

Het eerste kwartaal van 2008 heeft voor Fiat een tien procent hogere omzet gezorgd dan in het eerste kwartaal van 2007. De omzet van ruim vijftien miljard euro is de hoogste in de geschiedenis van het bedrijf.

De operationele winst kwam uit op 783 miljoen euro . De nieuwe modellen hebben erg bijgedragen aan de goede verkoopresultaten, namelijk 563 duizend eenheden. Dat was ruim vier procent meer dan in het eerste kwartaal van 2007. Fiat Group Automobiles was vooral succesvol in Frankrijk (+27%) en Duitsland (15%). Bij de trucks en de bestelauto’s (Iveco) is in het eerste kwartaal ook een record bereikt met een afzet die ruim twintig procent hoger was dan die in het eerste kwartaal van vorig jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hoogste kwartaalomzet Fiat Group ooit - Automobielmanagement.nl

Hoogste kwartaalomzet Fiat Group ooit

Het eerste kwartaal van 2008 heeft voor Fiat een tien procent hogere omzet gezorgd dan in het eerste kwartaal van 2007. De omzet van ruim vijftien miljard euro is de hoogste in de geschiedenis van het bedrijf.

De operationele winst kwam uit op 783 miljoen euro . De nieuwe modellen hebben erg bijgedragen aan de goede verkoopresultaten, namelijk 563 duizend eenheden. Dat was ruim vier procent meer dan in het eerste kwartaal van 2007. Fiat Group Automobiles was vooral succesvol in Frankrijk (+27%) en Duitsland (15%). Bij de trucks en de bestelauto’s (Iveco) is in het eerste kwartaal ook een record bereikt met een afzet die ruim twintig procent hoger was dan die in het eerste kwartaal van vorig jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding