VW biedt gratis onderhoud aan in VS

Met ingang van de 2009-modellen biedt Volkswagen in Amerika gratis onderhoud aan.

De bedoeling is de verkoop te stimuleren en het imago van slechte kwaliteit en dure reparaties af te schudden, zo meldt Automotive News Europe. Het plan heet Carefree Maintenance Program en biedt gratis onderhoud voor drie jaar of 36 duizend mijl. De intervallen zijn tienduizend mijl voor de 2009-modellen en zesduizend mijl voor de nieuwe Routan, die op een Chrysler is gebaseerd. Volkswagen wil zich ermee onderscheiden. BMW heeft een soortgelijke actie ondernomen toen de perceptie bestond dat de auto’s veel te duur in onderhoud waren. Audi is er na een aantal jaren mee gestopt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VW biedt gratis onderhoud aan in VS - Automobielmanagement.nl

VW biedt gratis onderhoud aan in VS

Met ingang van de 2009-modellen biedt Volkswagen in Amerika gratis onderhoud aan.

De bedoeling is de verkoop te stimuleren en het imago van slechte kwaliteit en dure reparaties af te schudden, zo meldt Automotive News Europe. Het plan heet Carefree Maintenance Program en biedt gratis onderhoud voor drie jaar of 36 duizend mijl. De intervallen zijn tienduizend mijl voor de 2009-modellen en zesduizend mijl voor de nieuwe Routan, die op een Chrysler is gebaseerd. Volkswagen wil zich ermee onderscheiden. BMW heeft een soortgelijke actie ondernomen toen de perceptie bestond dat de auto’s veel te duur in onderhoud waren. Audi is er na een aantal jaren mee gestopt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding