Toyota wint Webby Award, Spyker grijpt ernaast

Toyota won de Webby Award in de categorie Automotive met een site voor zijn FJ Cruiser.

De Webby’s  zijn de meest prestigieuze prijzen op internet. De internet-Oscars werden uitgereikt op een festival in New York. Onder de 365 genomineerden was één Nederlandse autowebsite genomineerd, namelijk het Spyker F1 Digital Magazine van Spyker Cars. Maar die won niks.   De publieksprijs voor autosites ging naar BMW met BMW Relearn To Drive op http://www.relearntodrive.com . BMW leert je opnieuw autorijden met een heuse online Driving School. Ziet er snel en gelikt uit met mooie fimpjes. Zie voor de Toyota-winnaar: http://yyzwork.com/2006/toyotafjcruiser .   De Webby Awards zijn voor de twaalfde keer gehouden met prijzen in honderdvijftig categorieën. Er waren ruim tienduizend inzendingen uit zestig landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Toyota wint Webby Award, Spyker grijpt ernaast - Automobielmanagement.nl

Toyota wint Webby Award, Spyker grijpt ernaast

Toyota won de Webby Award in de categorie Automotive met een site voor zijn FJ Cruiser.

De Webby’s  zijn de meest prestigieuze prijzen op internet. De internet-Oscars werden uitgereikt op een festival in New York. Onder de 365 genomineerden was één Nederlandse autowebsite genomineerd, namelijk het Spyker F1 Digital Magazine van Spyker Cars. Maar die won niks.   De publieksprijs voor autosites ging naar BMW met BMW Relearn To Drive op http://www.relearntodrive.com . BMW leert je opnieuw autorijden met een heuse online Driving School. Ziet er snel en gelikt uit met mooie fimpjes. Zie voor de Toyota-winnaar: http://yyzwork.com/2006/toyotafjcruiser .   De Webby Awards zijn voor de twaalfde keer gehouden met prijzen in honderdvijftig categorieën. Er waren ruim tienduizend inzendingen uit zestig landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding