Fiat Duitsland verklaart Oranje de oorlog

Iedereen pikt een graantje mee van de EK-hype.

Dat Kia en Hyundai de officiële autosponsoren zijn maakt de meeste fabrikanten niets uit. Fiat probeert in Duitsland via bovenstaande uiting de Fiat Bravo aan de man te brengen. Als het aan de autobouwer ligt, zal Oranje schnell weer thuis zijn. Zoiets doet het altijd goed bij onze oosterburen. We zijn benieuwd wat Fiat Nederland hier tegenover zet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fiat Duitsland verklaart Oranje de oorlog - Automobielmanagement.nl

Fiat Duitsland verklaart Oranje de oorlog

Iedereen pikt een graantje mee van de EK-hype.

Dat Kia en Hyundai de officiële autosponsoren zijn maakt de meeste fabrikanten niets uit. Fiat probeert in Duitsland via bovenstaande uiting de Fiat Bravo aan de man te brengen. Als het aan de autobouwer ligt, zal Oranje schnell weer thuis zijn. Zoiets doet het altijd goed bij onze oosterburen. We zijn benieuwd wat Fiat Nederland hier tegenover zet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding