Nieuwe directeur SsangYong Belgium

Kroymans heeft bekend gemaakt dat Pieter Larmuseau met ingang van 1 juni 2008 benoemd zal worden tot Algemeen Directeur van SsangYong Belgium, met kantoor te Brussel.

In deze positie zal hij eind verantwoordelijkheid dragen voor het aansturen van de SsangYong-organisatie in België. Bij het mogelijk definitief worden van eventuele importactiviteiten van merken uit Zuidoost-Azië, ligt de mogelijkheid voor de hand dat Larmuseau één of meer van deze merken zal gaan aansturen. Pieter Larmuseau (44) volgt Christophe Leclerc op. Pieter Larmuseau deed ervaring op bij onder andere LeasePlan Belgium en Mitsubishi Motors Belgium.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe directeur SsangYong Belgium - Automobielmanagement.nl

Nieuwe directeur SsangYong Belgium

Kroymans heeft bekend gemaakt dat Pieter Larmuseau met ingang van 1 juni 2008 benoemd zal worden tot Algemeen Directeur van SsangYong Belgium, met kantoor te Brussel.

In deze positie zal hij eind verantwoordelijkheid dragen voor het aansturen van de SsangYong-organisatie in België. Bij het mogelijk definitief worden van eventuele importactiviteiten van merken uit Zuidoost-Azië, ligt de mogelijkheid voor de hand dat Larmuseau één of meer van deze merken zal gaan aansturen. Pieter Larmuseau (44) volgt Christophe Leclerc op. Pieter Larmuseau deed ervaring op bij onder andere LeasePlan Belgium en Mitsubishi Motors Belgium.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding