Peugeot Citroën samen met Mitsubishi

PSA Peugeot Citroën gaat samen met Mitsubishi een autofabriek bouwen in Rusland.

De Franse partner krijgt een belang van zeventig procent, de rest is voor de Japanners. De fabriek komt in Kaluga op 180 kilometer ten zuidwesten van Moskou moet in 2011 gaan draaien en krijgt een eerste capaciteit van 160 duizend wagens per jaar. Het productengamma omvat de middenklasse suv’s van alle drie partners en gewone middenklassers van de twee Franse merken. Het project betekent een uitbreiding van de samenwerking die beide fabrikanten al in 2005 aankondigden

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peugeot Citroën samen met Mitsubishi - Automobielmanagement.nl

Peugeot Citroën samen met Mitsubishi

PSA Peugeot Citroën gaat samen met Mitsubishi een autofabriek bouwen in Rusland.

De Franse partner krijgt een belang van zeventig procent, de rest is voor de Japanners. De fabriek komt in Kaluga op 180 kilometer ten zuidwesten van Moskou moet in 2011 gaan draaien en krijgt een eerste capaciteit van 160 duizend wagens per jaar. Het productengamma omvat de middenklasse suv’s van alle drie partners en gewone middenklassers van de twee Franse merken. Het project betekent een uitbreiding van de samenwerking die beide fabrikanten al in 2005 aankondigden

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding