Nog vier versies erbij voor Logan

Renault gaat nog vier carrosserieversies toevoegen aan de Dacia Logan.

Dat meldde Odile Desforges van Renault op het congres van Automotive News Europe. Op dit moment maakt men vijf varianten van de Logan: sedan, stationwagon, van, pick-up en een hatchback met de naam Sandero (foto). Volgens Desforges ontwikkelt Renault vier versies die voor 2012 op de markt komen. Het zou onder meer een suv en een coupé kunnen betreffen.   Renault bouwt nu al 1,4 miljoen Logans per jaar in acht landen.    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nog vier versies erbij voor Logan - Automobielmanagement.nl

Nog vier versies erbij voor Logan

Renault gaat nog vier carrosserieversies toevoegen aan de Dacia Logan.

Dat meldde Odile Desforges van Renault op het congres van Automotive News Europe. Op dit moment maakt men vijf varianten van de Logan: sedan, stationwagon, van, pick-up en een hatchback met de naam Sandero (foto). Volgens Desforges ontwikkelt Renault vier versies die voor 2012 op de markt komen. Het zou onder meer een suv en een coupé kunnen betreffen.   Renault bouwt nu al 1,4 miljoen Logans per jaar in acht landen.    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding