Geen interesse bij Daimler in Volvo

Als Volvo inderdaad te koop wordt aangeboden, hoeft eigenaar Ford in ieder geval niet aan te kloppen bij Daimler.

Tijdens een bezoek aan een beurs in Stuttgart heeft Daimler-CEO Dieter Zetsche laten weten niet geïnteresseerd te zijn. “Wij hebben met Mercedes-Benz al het beste merk in huis.” In de personenwagensector ziet Zetsche geen ruimte voor acquisitie. Eerder deze week berichtte de Wall Street Journal dat het Ford-concern verkoop van het kwakkelende Volvo niet langer zou uitsluiten. Tot voor kort stond het Zweedse merk nooit in de etalage bij Ford, dat vorige maand Jaguar en LandRover verkocht aan het Indiase Tata.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Geen interesse bij Daimler in Volvo - Automobielmanagement.nl

Geen interesse bij Daimler in Volvo

Als Volvo inderdaad te koop wordt aangeboden, hoeft eigenaar Ford in ieder geval niet aan te kloppen bij Daimler.

Tijdens een bezoek aan een beurs in Stuttgart heeft Daimler-CEO Dieter Zetsche laten weten niet geïnteresseerd te zijn. “Wij hebben met Mercedes-Benz al het beste merk in huis.” In de personenwagensector ziet Zetsche geen ruimte voor acquisitie. Eerder deze week berichtte de Wall Street Journal dat het Ford-concern verkoop van het kwakkelende Volvo niet langer zou uitsluiten. Tot voor kort stond het Zweedse merk nooit in de etalage bij Ford, dat vorige maand Jaguar en LandRover verkocht aan het Indiase Tata.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding