Nissan GT-R is uitverkocht

Nissan moet klanten voor de GT-R, de nieuwe supersportwagen ‘in de wacht zetten’.

De productie voor dit jaar en voor 2009 is al compleet uitverkocht. Jaarlijks kunnen twaalfduizend exemplaren worden gebouwd. Hoewel dat gebeurt op een normale productielijn, wordt de capaciteit beperkt omdat de aandrijflijn met de hand wordt gebouwd.   Nederland krijgt voor 2009 minimaal twaalf GT-Rs (van 119.990 euro). Ook het Belgische quotum van 23 auto’s voor dat jaar is al op. Daar kost de sportwagen overigens maar 79 duizend euro. Nissan Europe kijkt intussen of er andere markten zijn waar het niet zo’n storm loopt, zodat intern kan worden geschoven om West-Europa beter te bedienen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nissan GT-R is uitverkocht - Automobielmanagement.nl

Nissan GT-R is uitverkocht

Nissan moet klanten voor de GT-R, de nieuwe supersportwagen ‘in de wacht zetten’.

De productie voor dit jaar en voor 2009 is al compleet uitverkocht. Jaarlijks kunnen twaalfduizend exemplaren worden gebouwd. Hoewel dat gebeurt op een normale productielijn, wordt de capaciteit beperkt omdat de aandrijflijn met de hand wordt gebouwd.   Nederland krijgt voor 2009 minimaal twaalf GT-Rs (van 119.990 euro). Ook het Belgische quotum van 23 auto’s voor dat jaar is al op. Daar kost de sportwagen overigens maar 79 duizend euro. Nissan Europe kijkt intussen of er andere markten zijn waar het niet zo’n storm loopt, zodat intern kan worden geschoven om West-Europa beter te bedienen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding