Topman Streiff van PSA te ziek voor aandeelhoudersvergadering

De chef van Peugeot Citroën, Christian Streiff, zal woensdag 28 mei de algemene aandeelhoudersvergadering niet bezoeken vanwege gezondheidsproblemen.

De op één na grootste autofabrikant van Europa, PSA Peugeot Citroën, heeft verklaard dat Streiff (53) zijn taken over een paar dagen zal hervatten. Een woordvoerder wilde geen details bekendmaken maar Streiff zou ‘bij kennis’ zijn geweest toen hij werd vervoerd naar een medisch centrum waar hij tests ondergaat. Dat meldt Automotive News Europe op 26 mei. Voorzitter Thierry Peugeot van de raad van commissarissen zal de vergadering voorzitten en het bedrijf wordt geleid door de directieraad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Topman Streiff van PSA te ziek voor aandeelhoudersvergadering - Automobielmanagement.nl

Topman Streiff van PSA te ziek voor aandeelhoudersvergadering

De chef van Peugeot Citroën, Christian Streiff, zal woensdag 28 mei de algemene aandeelhoudersvergadering niet bezoeken vanwege gezondheidsproblemen.

De op één na grootste autofabrikant van Europa, PSA Peugeot Citroën, heeft verklaard dat Streiff (53) zijn taken over een paar dagen zal hervatten. Een woordvoerder wilde geen details bekendmaken maar Streiff zou ‘bij kennis’ zijn geweest toen hij werd vervoerd naar een medisch centrum waar hij tests ondergaat. Dat meldt Automotive News Europe op 26 mei. Voorzitter Thierry Peugeot van de raad van commissarissen zal de vergadering voorzitten en het bedrijf wordt geleid door de directieraad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding