Amerikanen meest tevreden over Cadillac, Mercedes en Toyota.

In een Amerikaans klanttevredenheidsonderzoek scoort het merk Cadillac heel goed.

De Amerikaanse organisatie AutoPacific heeft de resultaten bekendgemaakt van zijn klanttevredenheidsonderzoek. De reacties zijn gemeten van klanten die auto’s  hebben aangeschaft van het modeljaar 2008. Die zijn normaal gesproken vanaf de zomer 2007 op de markt.

 

Cadillac kwam daarbij als overwinnaar uit de bus als merk met de meeste punten. De Toyota Sequoia, een grote suv eindigde op de eerste plaats bij de trucks. De personenwagen met de meeste punten was de Mercedes S-Klasse, die valt in de klasse ‘premium luxury car’.

 

Er zijn in totaal maar liefst 28 categorieën. General Motors scoorde het best in elf daarvan, Toyota in negen en Ford in zes categorieën. VW, Honda en Hyundai pakten de hoogste eer in respectievelijk vier, drie en twee categorieën. Cadillac werd as de ‘top brand’ op de hielen gezeten door Lexus, Mercedes-Benz en BMW.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Amerikanen meest tevreden over Cadillac, Mercedes en Toyota. - Automobielmanagement.nl

Amerikanen meest tevreden over Cadillac, Mercedes en Toyota.

In een Amerikaans klanttevredenheidsonderzoek scoort het merk Cadillac heel goed.

De Amerikaanse organisatie AutoPacific heeft de resultaten bekendgemaakt van zijn klanttevredenheidsonderzoek. De reacties zijn gemeten van klanten die auto’s  hebben aangeschaft van het modeljaar 2008. Die zijn normaal gesproken vanaf de zomer 2007 op de markt.

 

Cadillac kwam daarbij als overwinnaar uit de bus als merk met de meeste punten. De Toyota Sequoia, een grote suv eindigde op de eerste plaats bij de trucks. De personenwagen met de meeste punten was de Mercedes S-Klasse, die valt in de klasse ‘premium luxury car’.

 

Er zijn in totaal maar liefst 28 categorieën. General Motors scoorde het best in elf daarvan, Toyota in negen en Ford in zes categorieën. VW, Honda en Hyundai pakten de hoogste eer in respectievelijk vier, drie en twee categorieën. Cadillac werd as de ‘top brand’ op de hielen gezeten door Lexus, Mercedes-Benz en BMW.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding