IVA-prijs voor autocoureur

Henry Zumbrink is uitgeroepen tot winnaar van de 28e Geerlig Riemerprijs van het opleidingsinstituut in Driebergen.

De prijs is genoemd naar IVA-stichter Geerlig Riemer en wordt jaarlijks toegekend aan een tweedejaars IVA-student, die beschikt over ‘bijzondere gaven van hoofd en hart’. Henry Zumbrink zit in het LIVA-bestuur – de studentenvereniging van het IVA – en geniet bekendheid als autocoureur in de Benelux Racing League.

 

Vorig jaar werd Zumbrink kampioen in de BRL-klasse ‘Light’ (viercilinder Focus); dit jaar rijdt hij in de BRL V6 (Mondeo V6) in het team met onder andere Sandor van Es. Zumbrink wil bij het autobedrijf van z’n vader aan de slag, Autobedrijf Reede, Volvo-dealer in Amerongen. Hij zal de vierde generatie in het familiebedrijf worden. De baten van de Geerlig Riemerprijs wil hij besteden aan een studiereis in India en/of China en een aanvullende training of cursus.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

IVA-prijs voor autocoureur - Automobielmanagement.nl

IVA-prijs voor autocoureur

Henry Zumbrink is uitgeroepen tot winnaar van de 28e Geerlig Riemerprijs van het opleidingsinstituut in Driebergen.

De prijs is genoemd naar IVA-stichter Geerlig Riemer en wordt jaarlijks toegekend aan een tweedejaars IVA-student, die beschikt over ‘bijzondere gaven van hoofd en hart’. Henry Zumbrink zit in het LIVA-bestuur – de studentenvereniging van het IVA – en geniet bekendheid als autocoureur in de Benelux Racing League.

 

Vorig jaar werd Zumbrink kampioen in de BRL-klasse ‘Light’ (viercilinder Focus); dit jaar rijdt hij in de BRL V6 (Mondeo V6) in het team met onder andere Sandor van Es. Zumbrink wil bij het autobedrijf van z’n vader aan de slag, Autobedrijf Reede, Volvo-dealer in Amerongen. Hij zal de vierde generatie in het familiebedrijf worden. De baten van de Geerlig Riemerprijs wil hij besteden aan een studiereis in India en/of China en een aanvullende training of cursus.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding