Max ‘nazi-orgie’ Mosley mag FIA-baas blijven

Het seksschandaal waarin FIA-baas Max Mosley betrokken was, heeft geen gevolgen voor de 68-jarige Brit: hij mag aanblijven, hebben de FIA-leden besloten.

Mosley kwam begin april in opspraak toen News of the World foto’s en videobeelden toonde van en sadomasochistische orgieorgie. Die had nazi-achtige trekjes en Mosley als een van de deelnemers. De FIA-voorzitter erkende zijn betrokkenheid bij de orgie maar wees een link met nazi’s van de hand.

In Parijs stemden deze week 103 leden van de internationale autosportfederatie zich uit voor het aanblijven van Mosley; daarentegen vonden 55 FIA-leden dat het seksschandaal reden was voor Mosley’s vertrek. Overigens is de FIA-preses met News of the World juridisch in de slag over de affaire.

Bekijk de video.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Max ‘nazi-orgie’ Mosley mag FIA-baas blijven - Automobielmanagement.nl

Max ‘nazi-orgie’ Mosley mag FIA-baas blijven

Het seksschandaal waarin FIA-baas Max Mosley betrokken was, heeft geen gevolgen voor de 68-jarige Brit: hij mag aanblijven, hebben de FIA-leden besloten.

Mosley kwam begin april in opspraak toen News of the World foto’s en videobeelden toonde van en sadomasochistische orgieorgie. Die had nazi-achtige trekjes en Mosley als een van de deelnemers. De FIA-voorzitter erkende zijn betrokkenheid bij de orgie maar wees een link met nazi’s van de hand.

In Parijs stemden deze week 103 leden van de internationale autosportfederatie zich uit voor het aanblijven van Mosley; daarentegen vonden 55 FIA-leden dat het seksschandaal reden was voor Mosley’s vertrek. Overigens is de FIA-preses met News of the World juridisch in de slag over de affaire.

Bekijk de video.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding