Het topmodel van Maserati kent nu twee uitvoeringen: de Quattroporte en Quattroporte S. De eerste is uitgerust met de bekende 400 pk sterke 4.2-liter V8 motor, terwijl de tweede uitvoering beschikt over de nieuwe 4.7-liter V8 met 430 pk.

De veranderingen zitten onder meer in het front, met de nieuwe grille en de verticale lamellen, de styling van de GranTurismo. Tevens zijn de lichtunits vóór en achter vernieuwd en zijn ze uitgerust met LEDs. Aan de zijkant valt vooral de dorpel nu meer op, met een lijn die doorloopt in de nieuwe bumpers. Die hebben op hun beurt een bredere beschermrand gekregen en een krachtiger ontwerp aan de achterzijde. De buitenspiegels zijn eveneens nieuw, met een dynamischere vorm en een meer gestroomlijnde bevestiging aan het portier. Het interieur heeft een nieuwe middenconsole gekregen. De bedieningselementen zijn nu dichter bij elkaar gegroepeerd voor groter bedieningsgemak. De reeks navigatiesystemen is opgewaardeerd en omvat nu het nieuwe Maserati Multimedia System.

De nieuwe Quattroporte en Quattroporte S worden vanaf september leverbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding