Verantwoordelijk voor de regio Berlijn wordt Matthias Wayllant, die meteen ook chef van Kroymans Deutschland wordt. De regio West (Nordrhein-Westfalen) komt onder Uwe Geldner en de regio Zuid onder Andreas Fehervary. Harald Fähr completeert completeert het nieuwe managementteam, als financiële man.

De chef van Kroymans Deutschland GmbH tot dusver, Johannen Cürten (foto), stapt uit het operationele werk. Onder zijn leiding bereikte Kroymans Deutschland (plaats 12 op de Top 50 van grootste handelsgroepen in Duitsland) in vijf jaar tijd – met zeventien merken en achthonderd medewerkers in twintig dealerbedrijven – een omzet van 320 miljoen euro. De snelle groei van de groep heeft in het verleden meerdere keren geleid tot speculaties over de financiële situatie, zo meldt Automobilwoche. Nog maar pas geleden moest de vertrekkende baas bekendmaken dat de groep over 2007 rode cijfers heeft geschreven.

Kroymans Corporation was niet bereikbaar voor commentaar.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding