Dat meldt Dagblad de Telegraaf, dat vanuit verschillende bronnen de naam van de Nederlandse oud-Telfordman krijgt bevestigt. Overigens ontkent Boekhoorn zelf enige betrokkenheid bij de deal te hebben.
Spyker zelf wil vooralsnog niets kwijt zolang de onderhandelingen met Saab-eigenaar GM gaande zijn. Gisteren leek het erop dat het emiraat Abu Dhabi Spykers jongste bod op Saab steunde, via investeringsmaatschappij Mubadala. Dat bedrijf heeft bijna een kwart van de aandelen van Spyker. Zondag nam Spyker het belangrijkste obstakel voor een eventuele overname van het Zweedse automerk weg, door de Russische aandeelhouders Vladimir en Alexander Antonov niet mee te laten doen. Het Amerikaanse GM zou niet willen dat nieuwe technologie naar Rusland vloeit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding