Nederlandse beursmanager Equip Auto vertrekt

George van der Hilst vertrekt als beursmanager bij Promosalons Nederland. Hij wordt per 1 juni opgevolgd door Cynthia Kuijper.

Promosalons Nederland is de belangenbehartiger van de Franse vakbeurzen, waaronder Equip Auto in Parijs. De 49-jarige Van der Hilst is meer dan zeven jaar in dienst geweest bij Promosalons Nederland. Vanuit die functie was hij het aanspreekpunt voor de Nederlandse deelnemers aan en bezoekers van Equip Auto.

Van der Hilst gaat per 1 juli aan de slag als exportattaché bij de Mission Economique-Ubifrance op het Franse consulaat in Amsterdam. De Mission Economique-Ubifrance is een dienst van de ambassade van Frankrijk in Nederland die Franse bedrijven begeleidt op de Nederlandse markt. Dit steunpunt maakt deel uit van een wereldwijd netwerk. De nieuwe handelsfunctie van van der Hilst onder diplomatieke vlag staat in het teken van de agro-foodsector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nederlandse beursmanager Equip Auto vertrekt - Automobielmanagement.nl

Nederlandse beursmanager Equip Auto vertrekt

George van der Hilst vertrekt als beursmanager bij Promosalons Nederland. Hij wordt per 1 juni opgevolgd door Cynthia Kuijper.

Promosalons Nederland is de belangenbehartiger van de Franse vakbeurzen, waaronder Equip Auto in Parijs. De 49-jarige Van der Hilst is meer dan zeven jaar in dienst geweest bij Promosalons Nederland. Vanuit die functie was hij het aanspreekpunt voor de Nederlandse deelnemers aan en bezoekers van Equip Auto.

Van der Hilst gaat per 1 juli aan de slag als exportattaché bij de Mission Economique-Ubifrance op het Franse consulaat in Amsterdam. De Mission Economique-Ubifrance is een dienst van de ambassade van Frankrijk in Nederland die Franse bedrijven begeleidt op de Nederlandse markt. Dit steunpunt maakt deel uit van een wereldwijd netwerk. De nieuwe handelsfunctie van van der Hilst onder diplomatieke vlag staat in het teken van de agro-foodsector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding