BCA Autoveiling veilt onder de Nederlandse dealers van het merk de laatste geproduceerde 340 en een racedummy van de 850 BTCC. De twee auto’s worden op 16 juni voorafgaand aan de besloten veiling onder Volvo dealers van voormalige leaseauto’s geveild. De opbrengst van de 850 BTCC komt ten goede van KiKa, de stichting die zich sterk maakt voor onderzoek op het gebied van kinderkanker.
De Volvo 340 die wordt geveild is de allerlaatste 340 die werd gebouwd in Born. De auto heeft productienummer 1.139.689 en verliet in 1989 de fabriek. BCA Autoveiling verzorgt dagelijks vanuit 13 landen veiling op locaties en via internet. In Barneveld vindt 3 keer per week fysieke veilingen plaats, waaraan ook via internet kan worden deelgenomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding