De veiling zal plaatsvinden in Monterey, Californië. In totaal komen 84 klassiekers onder de hamer, waaronder de Lincoln waarin president John F. Kennedy en zijn vrouw Jacqueline Kennedy werden rondgereden, de kogelvrije Cadillac van Al Capone, en de Lola die figureerde in de film "Le Mans" van Steve McQueen. Ook bijzonder is de opname van enkele conceptcars in de veiling. In bijgevoegde fotogalerij (rechts van het artikel) alvast een selectie van de mooiste exemplaren. Bij elke foto vindt u de verwachte verkoopprijs. Dubbelklikken vergroot het formaat van de foto.

Zie HIER een overzicht van alle auto’s die geveild gaan worden.

Zie HIER de digitale catalogus van het evenement.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding