"De vraag naar Duitse producten is hoog in Australië en Opel heeft er een goede naam", aldus Reilly. De modellen van Opel zullen in Australië als premiumproducten verkocht gaan worden, naast het ‘massarepertoire’ van Holden. In 2010 verkocht Opel minder dan 10.000 auto’s buiten Europa. Er zijn plannen om binnenkort in China actief te worden en ook Israël, Chili en Zuid-Afrika mogen zich binnenkort op modellen van Opel verheugen. 
In twee tot drie jaar moet de export naar markten buiten Europa zijn gestegen tot 60.000 à 70.000 exemplaren. Ambities om de Amerikaanse markt te betreden zijn er niet. Daar worden de Astra (Verano) en Insignia (Regal) onder Buick label verkocht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding