De Russische investeerder Antonov zei vandaag in de Zweedse krant Dagens Industri dat Spyker zijn verkoopdoelen niet gaat halen. In een eerdere prognose stelde de autofabrikant dat Saab 80.000 auto’s gaat verkopen. Volgens Antonov moet dat aantal worden bijgesteld naar 65.000.
Victor Muller spreekt de beweringen sterk tegen in een interview met ANP. "Het is volledig en geheel voor rekening van de heer Antonov en wordt op geen enkele wijze gesteund door het bestuur en de raad van commissarissen", aldus Muller. "Het antwoord op de vraag of we onze doelen handhaven, is absoluut ja."
Ook in een persbericht onderschrijft Spyker Cars nog eens de eerdere verkoopdoelen. Op 25 maart maakt het concern de officiële jaarcijfers bekend. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding