In een Amerikaanse reclame laat Nissan zien dat het momenteel weer over een normale voorraad beschikt, in tegenstelling tot andere fabrikanten uit het Aziatische land. Nissan baseert zich op gegevens uit juli 2011 ten opzichte van juli 2010, zoals te lezen is in de kleine lettertjes onderin beeld.

Veel Japanse autofabrikanten werden zwaar getroffen door de aardbeving en daaropvolgende tsunami. Het leverde een groot tekort aan voorraad op. Nissan zegt geen problemen te hebben en over een normaal aanbod van auto’s te beschikken.

Terloops wordt ook nog even ‘concullega’ Honda voor paal gezet, zoals te zien valt in het filmpje. 

Bekijk de bewuste reclame hieronder.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding