Ontslagen bij Nokian Tyres in Finland

De productie van zware banden van de Finse bandenproducent Nokian Tyres zal worden verlaagd.

Hiermee reageert de bandenfabrikant op de zwakkere vraag naar deze banden. Voor 2012 verwacht Nokian Tyres geen verbetering; ook voor 2012 houdt men rekening met een zwakke vraag. In de fabriek in Finland zal daarom het aantal productiedagen worden teruggebracht tot 5 met drie ploegendiensten. Ook gaat Nokian het aantal van 260 medewerkers terugbrengen tot zo’n 100 fabrieksmedewerkers en 15 kantoormedewerkers. Met deze maatregelen zal naar verwachting in januari-februari 2012 een begin worden gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ontslagen bij Nokian Tyres in Finland - Automobielmanagement.nl

Ontslagen bij Nokian Tyres in Finland

De productie van zware banden van de Finse bandenproducent Nokian Tyres zal worden verlaagd.

Hiermee reageert de bandenfabrikant op de zwakkere vraag naar deze banden. Voor 2012 verwacht Nokian Tyres geen verbetering; ook voor 2012 houdt men rekening met een zwakke vraag. In de fabriek in Finland zal daarom het aantal productiedagen worden teruggebracht tot 5 met drie ploegendiensten. Ook gaat Nokian het aantal van 260 medewerkers terugbrengen tot zo’n 100 fabrieksmedewerkers en 15 kantoormedewerkers. Met deze maatregelen zal naar verwachting in januari-februari 2012 een begin worden gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding