Byung Kwon Rhim heeft ruime ervaring met Europa. Zo heeft hij diverse marketingposities bekleed in Europa. Ook was hij hoofd van de Europa Divisie in het hoofdkwartier van Hyundai in Seoel.
"Het is voor mij een grote eer en een enorme uitdaging om op deze manier betrokken te zijn bij de Europese operaties van Hyundai. Het zijn spannende tijden in Europa door de huidige economische omstandigheden. Hyundai manifesteert zich echter uitstekend en groeit tegen de verdrukking in. Ik zie het als mijn topprioriteit om de groei van ons merk in 2013 voort te zetten. Daarnaast zijn we erg gefocust om ons merkimago te verbeteren en de kwaliteit van onze operaties zodanig aan te passen, dat onze klanten daadwerkelijk het positieve verschil zullen gaan merken", aldus de nieuwe man.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding