Over 2 weken duidelijkheid in zaak Spyker-GM

Spyker weet waarschijnlijk over circa 2 weken of het de zaak tegen General Motors (GM) voortzet.

Dat zei topman Victor Muller afgelopen dinsdag desgevraagd tegen het ANP.

,,De rechter heeft onze dagvaarding afgewezen. De zaak is niet geseponeerd. Dat was een korte, mondelinge uitspraak. Het duurt een week of 2 voordat we de uitspraak op schrift hebben. Dan maken we de balans op en bepalen we waar we staan", aldus Muller.

Hoewel hij een hoger beroep niet hardop uitsloot, wilde Muller niet vooruitlopen op de komende stappen. ,,We zijn een beursfonds". Wel wilde hij kwijt dat het afwijzen van de dagvaarding geen gevolgen heeft voor het bedrijf Spyker. ,,We houden natuurlijk geen rekening met een rechtszaak, die mogelijk 3 tot 5 jaar kan lopen, in onze lopende activiteiten". 

Muller wilde niet kwijt of er op dit moment gesproken wordt met GM. Ook wilde hij niet zeggen of er de afgelopen tijd contact is geweest met het Amerikaanse autobedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Over 2 weken duidelijkheid in zaak Spyker-GM - Automobielmanagement.nl

Over 2 weken duidelijkheid in zaak Spyker-GM

Spyker weet waarschijnlijk over circa 2 weken of het de zaak tegen General Motors (GM) voortzet.

Dat zei topman Victor Muller afgelopen dinsdag desgevraagd tegen het ANP.

,,De rechter heeft onze dagvaarding afgewezen. De zaak is niet geseponeerd. Dat was een korte, mondelinge uitspraak. Het duurt een week of 2 voordat we de uitspraak op schrift hebben. Dan maken we de balans op en bepalen we waar we staan", aldus Muller.

Hoewel hij een hoger beroep niet hardop uitsloot, wilde Muller niet vooruitlopen op de komende stappen. ,,We zijn een beursfonds". Wel wilde hij kwijt dat het afwijzen van de dagvaarding geen gevolgen heeft voor het bedrijf Spyker. ,,We houden natuurlijk geen rekening met een rechtszaak, die mogelijk 3 tot 5 jaar kan lopen, in onze lopende activiteiten". 

Muller wilde niet kwijt of er op dit moment gesproken wordt met GM. Ook wilde hij niet zeggen of er de afgelopen tijd contact is geweest met het Amerikaanse autobedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding