Dat meldt Autoweek. Op 7 oktober wordt de lening van 193 miljoen dollar geveild die de fabrikant van hybride auto’s nog heeft uitstaan bij het Department Of Energy. Op 11 oktober zal duidelijk worden of er geboden is en zo ja, om welk bedrag het gaat. De partij die het beste bod neerlegt, mag zich de nieuwe eigenaar van Fisker noemen. Er hebben zich meerdere partijen gemeld voor een eventuele overname. Bijvoorbeeld de Chinese Wanxiang Group, de leverancier van de accupakketten van Fisker, heeft interesse. Zij willen echter alleen de Atlantic hebben, het kleinere broertje van de Karma. Die auto is al zo goed als klaar en Wanxiang zou ‘m willen gaan bouwen en verkopen in China.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding