Ook nadere informatie over alle sanctiemaatregelen is via deze portal te vinden. RVO werkt nog aan een Q&A, deze zal binnenkort worden gepubliceerd.

Een en ander bleek tijdens een bijeenkomst van MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO Nederland, in samenwerking met de ministeries van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken en Financiën en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Bijna tweehonderd ondernemers en branchevertegenwoordigers kregen er de ins en outs gepresenteerd van de maatregelen en de gevolgen daarvan voor het bedrijfsleven. Ook konden ze de vertegenwoordigers van de verschillende departementen ook vragen stellen.

Ondernemersloket sancties Rusland

Overzicht sancties Rusland

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding