Winterkorn: ‘Moeilijk maar ook succesvol jaar voor VW en Wolfsburg’

‘’2014 was een moeilijk jaar maar het was uiteindelijk ook een succesvol jaar voor de Groep en voor de fabriek in Wolfsburg.’’ Dat vertelde VW-topman Martin Winterkorn de centrale ondernemingsraad tijdens een speciale eindejaarszitting.

Bij die gelegenheid werd ook afscheid genomen van Werner Neubauer, in de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor onderdelen, die met pensioen gaat en op een staande ovatie van de COR-leden werd onthaald. 

De VW Groep komt wereldwijd dit jaar boven de tien miljoen verkochte motorvoertuigen uit. De fabriek in Wolfsburg neemt daarvan 830.000 voor zijn rekening. ‘’Dat is alleen mogelijk dankzij uw toewijding, vaardigheden en harde werken. Mijn collega’s in de Raad van Bestuur en ik willen jullie daarvoor hartelijk bedanken,” aldus Winterkorn. Ook Bernd Osterloh, voorzitter van de COR, was positief: ‘’Dit jaar hebben onze collega’s opnieuw aangetoond dat we van plan zijn de doelstellingen van Strategie 2018 te halen met speciale ploegendiensten, doorwerken tijdens de vakantieperioden en veel overwerk in niet-productie afdelingen. Wij steunen ook het efficiëntie-programma van Winterkorn en zijn van plan een hoog investeringsniveau aan te houden.” Winterkorn zelf herhaalde daarbij dat VW de komende vijf jaar weer 36 miljard euro wil investeren in haar vestigingen in Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Winterkorn: ‘Moeilijk maar ook succesvol jaar voor VW en Wolfsburg’ - Automobielmanagement.nl

Winterkorn: ‘Moeilijk maar ook succesvol jaar voor VW en Wolfsburg’

‘’2014 was een moeilijk jaar maar het was uiteindelijk ook een succesvol jaar voor de Groep en voor de fabriek in Wolfsburg.’’ Dat vertelde VW-topman Martin Winterkorn de centrale ondernemingsraad tijdens een speciale eindejaarszitting.

Bij die gelegenheid werd ook afscheid genomen van Werner Neubauer, in de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor onderdelen, die met pensioen gaat en op een staande ovatie van de COR-leden werd onthaald. 

De VW Groep komt wereldwijd dit jaar boven de tien miljoen verkochte motorvoertuigen uit. De fabriek in Wolfsburg neemt daarvan 830.000 voor zijn rekening. ‘’Dat is alleen mogelijk dankzij uw toewijding, vaardigheden en harde werken. Mijn collega’s in de Raad van Bestuur en ik willen jullie daarvoor hartelijk bedanken,” aldus Winterkorn. Ook Bernd Osterloh, voorzitter van de COR, was positief: ‘’Dit jaar hebben onze collega’s opnieuw aangetoond dat we van plan zijn de doelstellingen van Strategie 2018 te halen met speciale ploegendiensten, doorwerken tijdens de vakantieperioden en veel overwerk in niet-productie afdelingen. Wij steunen ook het efficiëntie-programma van Winterkorn en zijn van plan een hoog investeringsniveau aan te houden.” Winterkorn zelf herhaalde daarbij dat VW de komende vijf jaar weer 36 miljard euro wil investeren in haar vestigingen in Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding