Donkervoort hoopt hiermee de Zwitserse markt, waarin het merk sinds 1983 actief is, verder uit te breiden en bestaande Donkervoort-klanten in het land beter te kunnen voorzien in service en ondersteuning.

Garage Jörg AG

Garage Jörg is, net als Donkervoort, een familiebedrijf. Het bedrijf wordt gerund door broers Paul en Markus Jörg en heeft in de afgelopen jaren gefunctioneerd als officieel Toyota-dealer. Markus is daarnaast actief Historic Grand Prix-coureur, waar hij de liefde voor lichtgewicht auto’s ontwikkelde. En dat laatste bracht Donkervoort en Garage Jörg met elkaar in contact. Garage Jörg zal als Donkervoort Servicepunt voorzien in het onderhoud en service van Donkervoorts en verzorgt bovendien een eerste introductie voor geïnteresseerden in een (nieuwe of gebruikte) Donkervoort.

Donkervoort Servicepunten

Donkervoort Automobielen heeft bewust geen dealernetwerk. In plaats daarvan werd gekozen voor een netwerk van Donkervoort servicepunten, verspreid over Europa, waar de Donkervoort-rijder en -geïnteresseerde terecht kan voor zaken rondom Donkervoort. De Donkervoort Servicepunten voorzien o.a. in onderhoud, reparatie, restauratie, Certificaat van Echtheid-keuringen en onderdelen.