Zo’n 50 man getuigen bij VW over dieselschandaal

Rond de 50 werknemers van Volkswagen hebben tot nu toe een getuigenis afgelegd bij het interne onderzoek naar het dieselschandaal. Dat heeft Volkswagen zelf meegedeeld.

Maandag 1 december verliep de deadline voor vrijwillige aanmeldingen zonder verdere repercussies. Of de huidige getuigen direct betrokken zijn geweest bij het ontwikkelen van de sjoemelsoftware heeft de veel-geplaagde fabrikant nog niet laten weten. Volkswagen en haar zustermerken beginnen inmiddels in veel landen de pijnlijke gevolgen van het schandaal te merken in de verkoopcijfers.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zo’n 50 man getuigen bij VW over dieselschandaal - Automobielmanagement.nl

Zo’n 50 man getuigen bij VW over dieselschandaal

Rond de 50 werknemers van Volkswagen hebben tot nu toe een getuigenis afgelegd bij het interne onderzoek naar het dieselschandaal. Dat heeft Volkswagen zelf meegedeeld.

Maandag 1 december verliep de deadline voor vrijwillige aanmeldingen zonder verdere repercussies. Of de huidige getuigen direct betrokken zijn geweest bij het ontwikkelen van de sjoemelsoftware heeft de veel-geplaagde fabrikant nog niet laten weten. Volkswagen en haar zustermerken beginnen inmiddels in veel landen de pijnlijke gevolgen van het schandaal te merken in de verkoopcijfers.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding