Brussel ‘produceert’ 100.000 A1’s

Volgens persbureau Belga bouwt Audi in Brussel volgend jaar nog “meer dan honderdduizend exemplaren van de A1”. Dat bevestigen vakbondsbronnen.

Zij rekenen er op dat er in de Belgische Audi fabriek volgend jaar 101.300 auto’s worden geproduceerd, tegenover circa 115 duizend exemplaren dit jaar. De Audi A1 rolt exclusief in de Brusselse randgemeente Vorst van de band. De productie daalt volgend jaar een beetje, maar volgens de vakbonden heeft dat geen invloed op de werkgelegenheid. Momenteel heeft de fabriek tweeduizend productiewerknemers en vijfhonderd man kantoorpersoneel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brussel ‘produceert’ 100.000 A1’s - Automobielmanagement.nl

Brussel ‘produceert’ 100.000 A1’s

Volgens persbureau Belga bouwt Audi in Brussel volgend jaar nog “meer dan honderdduizend exemplaren van de A1”. Dat bevestigen vakbondsbronnen.

Zij rekenen er op dat er in de Belgische Audi fabriek volgend jaar 101.300 auto’s worden geproduceerd, tegenover circa 115 duizend exemplaren dit jaar. De Audi A1 rolt exclusief in de Brusselse randgemeente Vorst van de band. De productie daalt volgend jaar een beetje, maar volgens de vakbonden heeft dat geen invloed op de werkgelegenheid. Momenteel heeft de fabriek tweeduizend productiewerknemers en vijfhonderd man kantoorpersoneel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding