Ook Renault verder in mobiliteit

Ook de Groupe Renault gaat qua strategie steeds verder in de richting van een mobiliteits-aanbieder. In dat kader hebben de Fransen nu Renault Mobility opgericht om autodelen mogelijk te maken.

Renault Mobility wordt eerst uitgetest op twee locaties in Parijs, bij de kantorenwijk La Défense en in Plessis-Robinson. De klant kan daarbij kiezen voor een elektrische auto als de ZOE of voor modellen als de Captur of de Clio waarbij later ook auto’s van andere merken in de vloot worden opgenomen. Bij zakelijk gebruik gaat de factuur naar de baas, bij privé gebruik betaalt de huurder zelf de rekening.

"Renault heeft de ambitie om dit soort oplossingen in stedelijke en andere locaties aan te bieden in samenwerking met haar partners om de mobiliteit zo dicht mogelijk bij de klant te brengen. Met Renault Mobility bieden we 24/7 toegang tot een Renault of een ander merk. Ons doel is om een antwoord te bieden op elke mobiliteitsbehoefte met flexibele, aangepaste en goedkope oplossingen," zegt Christophe Chevreton, directeur van de nieuwe mobiliteitsprojecten bij Renault.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ook Renault verder in mobiliteit - Automobielmanagement.nl

Ook Renault verder in mobiliteit

Ook de Groupe Renault gaat qua strategie steeds verder in de richting van een mobiliteits-aanbieder. In dat kader hebben de Fransen nu Renault Mobility opgericht om autodelen mogelijk te maken.

Renault Mobility wordt eerst uitgetest op twee locaties in Parijs, bij de kantorenwijk La Défense en in Plessis-Robinson. De klant kan daarbij kiezen voor een elektrische auto als de ZOE of voor modellen als de Captur of de Clio waarbij later ook auto’s van andere merken in de vloot worden opgenomen. Bij zakelijk gebruik gaat de factuur naar de baas, bij privé gebruik betaalt de huurder zelf de rekening.

"Renault heeft de ambitie om dit soort oplossingen in stedelijke en andere locaties aan te bieden in samenwerking met haar partners om de mobiliteit zo dicht mogelijk bij de klant te brengen. Met Renault Mobility bieden we 24/7 toegang tot een Renault of een ander merk. Ons doel is om een antwoord te bieden op elke mobiliteitsbehoefte met flexibele, aangepaste en goedkope oplossingen," zegt Christophe Chevreton, directeur van de nieuwe mobiliteitsprojecten bij Renault.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding