Audi-baas Stadler moet bierfeest terugbetalen

Audi-CEO Rupert Stadler moet zijn baas Volkswagen AG de 12.500 euro terugbetalen die hij had gedeclareerd voor een bierfeest voor dertig hooggeplaatste managers van Audi.

Het bedrijf had de kosten oorspronkelijk vergoed maar is daar na een interne herziening toch op teruggekomen. Volgens VW ging het eigenlijk om een privéfeestje waarvoor Stadler de kosten zelf moet betalen. VW Groep is erg kien op het volgen van de juiste interne procedures in de nasleep van het dieselschandaal waar Audi een grote rol in speelde. Hoeveel Stadler feitelijk verdient is overigens niet bekend maar zeker is wel dat het genoeg is om de feest-rekening alsnog te voldoen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Audi-baas Stadler moet bierfeest terugbetalen - Automobielmanagement.nl

Audi-baas Stadler moet bierfeest terugbetalen

Audi-CEO Rupert Stadler moet zijn baas Volkswagen AG de 12.500 euro terugbetalen die hij had gedeclareerd voor een bierfeest voor dertig hooggeplaatste managers van Audi.

Het bedrijf had de kosten oorspronkelijk vergoed maar is daar na een interne herziening toch op teruggekomen. Volgens VW ging het eigenlijk om een privéfeestje waarvoor Stadler de kosten zelf moet betalen. VW Groep is erg kien op het volgen van de juiste interne procedures in de nasleep van het dieselschandaal waar Audi een grote rol in speelde. Hoeveel Stadler feitelijk verdient is overigens niet bekend maar zeker is wel dat het genoeg is om de feest-rekening alsnog te voldoen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding