Ford investeert fors in Belgische testbaan (filmpje)

Ford heeft weliswaar zijn autofabriek in Belgie in Genk gesloten maar laat het Europese testterrein in Lommel niet in de steek.

Integendeel, Ford heeft daar de afgelopen vijf jaar 26,5 miljoen geïnvesteerd in de uitbreiding van de testbaan tot 105 kilometer, vernieuwen van het asfalt, bouw van een nieuw Vehicle Dynamics werkplaats en aanleg van andere faciliteiten, meldt het Belgische persbureau Belga. Ook zijn de kantoren op en rond de testfaciliteiten uitgebreid waarmee ze nu werk bieden aan 410 mensen. Een kleine 100 van hen zijn de laatste tijd ook overgekomen van de (voormalige) autofabriek in Genk.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ford investeert fors in Belgische testbaan (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Ford investeert fors in Belgische testbaan (filmpje)

Ford heeft weliswaar zijn autofabriek in Belgie in Genk gesloten maar laat het Europese testterrein in Lommel niet in de steek.

Integendeel, Ford heeft daar de afgelopen vijf jaar 26,5 miljoen geïnvesteerd in de uitbreiding van de testbaan tot 105 kilometer, vernieuwen van het asfalt, bouw van een nieuw Vehicle Dynamics werkplaats en aanleg van andere faciliteiten, meldt het Belgische persbureau Belga. Ook zijn de kantoren op en rond de testfaciliteiten uitgebreid waarmee ze nu werk bieden aan 410 mensen. Een kleine 100 van hen zijn de laatste tijd ook overgekomen van de (voormalige) autofabriek in Genk.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding