Nissan terug in hartje Tokio met ‘flagship’ showroom

Nissan heeft een nieuwe ‘’flagship’ showroom geopend in de dure wijk Ginza in het hart van Tokio.

De tweede automaker van Japan is twee jaar weg geweest uit de hoofdstad omdat het gebouw gerenoveerd moest worden maar presenteert zich nu weer in een twee verdiepingen groot glanzend pand met een opvallende gevel. Die showroom bevindt zich op één van de drukste kruispunten van Tokio waar Nissan al sinds 1963 aanwezig is.

De nieuwe showroom, ‘Nissan Crossing’ gedoopt, is afgelopen weekend officieel geopend door topman Carlos Ghosn persoonlijk. Binnen staan concept auto’s zoals de IDS Concept, ‘gebruiksauto’s’ als de Serena met Nissans eigen ProPilot semi-autonome rijtechnologie en uiteraard ook de Leaf en de sportwagen GT-R die zo vaak geprezen werd door Richard Hammond in Top Gear. Om er voor te zorgen dat al dat moois extra opvalt, is het hele pand verlicht met LED lichtshows.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nissan terug in hartje Tokio met ‘flagship’ showroom - Automobielmanagement.nl

Nissan terug in hartje Tokio met ‘flagship’ showroom

Nissan heeft een nieuwe ‘’flagship’ showroom geopend in de dure wijk Ginza in het hart van Tokio.

De tweede automaker van Japan is twee jaar weg geweest uit de hoofdstad omdat het gebouw gerenoveerd moest worden maar presenteert zich nu weer in een twee verdiepingen groot glanzend pand met een opvallende gevel. Die showroom bevindt zich op één van de drukste kruispunten van Tokio waar Nissan al sinds 1963 aanwezig is.

De nieuwe showroom, ‘Nissan Crossing’ gedoopt, is afgelopen weekend officieel geopend door topman Carlos Ghosn persoonlijk. Binnen staan concept auto’s zoals de IDS Concept, ‘gebruiksauto’s’ als de Serena met Nissans eigen ProPilot semi-autonome rijtechnologie en uiteraard ook de Leaf en de sportwagen GT-R die zo vaak geprezen werd door Richard Hammond in Top Gear. Om er voor te zorgen dat al dat moois extra opvalt, is het hele pand verlicht met LED lichtshows.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding