PSA partnert met marktleider online occassionmarkt

PSA wil een strategische samenwerking aangaan met Aramisauto, de marktleider voor de online-verkoop van tweedehands auto’s in Frankrijk.

PSA partnert met marktleider online occassionmarkt

PSA wil ook een financieel belang nemen in Aramisauto waarmee dat bedrijf verder kan uitbreiden en ook in andere landen actief kan worden. Doel is de komende drie jaar in verschillende andere Europese landen activiteiten op te starten.
 

Aramisauto bestaat inmiddels 15 jaar en verkoopt momenteel rond de 30.000 auto’s per jaar. Het bedrijf beschikt sinds 2014 over eigen garages om die auto’s indien nodig op te knappen. Kopers krijgen hun auto desgewenst ook aan huis bezorgd. Met de alliantie denkt PSA, het moederbedrijf van Peugeot en Citroën, de snelgroeiende markt voor de online-verkoop van tweedehands auto’s te betreden. Dat past in het streven om de diensten op het gebied van mobiliteit verder uit te breiden. Bovendien kan PSA de klanten van Aramisauto haar producten op het gebied van financiering en verzekering aanbieden. Het online bedrijf zal wel onafhankelijk blijven werken, onderstrepen beide partijen.

PSA partnert met marktleider online occassionmarkt - Automobielmanagement.nl

PSA partnert met marktleider online occassionmarkt

PSA wil een strategische samenwerking aangaan met Aramisauto, de marktleider voor de online-verkoop van tweedehands auto’s in Frankrijk.

PSA partnert met marktleider online occassionmarkt

PSA wil ook een financieel belang nemen in Aramisauto waarmee dat bedrijf verder kan uitbreiden en ook in andere landen actief kan worden. Doel is de komende drie jaar in verschillende andere Europese landen activiteiten op te starten.
 

Aramisauto bestaat inmiddels 15 jaar en verkoopt momenteel rond de 30.000 auto’s per jaar. Het bedrijf beschikt sinds 2014 over eigen garages om die auto’s indien nodig op te knappen. Kopers krijgen hun auto desgewenst ook aan huis bezorgd. Met de alliantie denkt PSA, het moederbedrijf van Peugeot en Citroën, de snelgroeiende markt voor de online-verkoop van tweedehands auto’s te betreden. Dat past in het streven om de diensten op het gebied van mobiliteit verder uit te breiden. Bovendien kan PSA de klanten van Aramisauto haar producten op het gebied van financiering en verzekering aanbieden. Het online bedrijf zal wel onafhankelijk blijven werken, onderstrepen beide partijen.