Opel passeert de mijlpaal van 1 miljoen

Opel zal deze week de mijlpaal van meer dan 1 miljoen nieuwe auto’s in Europa overschrijden.

Opel passeert de 1 miljoen mijlpaal

Over de eerste tien maanden stond de stand op 977.000 met in oktober 45.500 stuks. Op grond daarvan durft men in het hoofdkwartier in Rüsselheim met alle vertrouwen te stellen dat de grens van 1 miljoen inmiddels is gepasseerd.

Dat is dan één maand eerder dan in 2015, zegt Opel met trots. "De opwaartse trend voor Opel zet zich voort. De getallen tonen aan dat onze nieuwe modellen het goed doen. In 2017 zullen we er nog zeven nieuwe modellen aan toevoegen. Zo veel nieuwe auto’s in één jaar hebben we bij Opel nog niet eerder meegemaakt. Bovendien kunnen we dan ook sterker presteren in segmenten waar we nog veel potentieel hebben," vat Peter Christian Küspert, de verkoopbaas van Opel, samen. Hij meldt ook nog dat ‘zijn’ merk tussen 2016 en 2020 29 nieuwe modellen op de markt zal hebben gezet. Volgend jaar gaat het behalve om de Ampera-e onder meer ook om een aantal nieuwe versies van de Insignia en van de Vivaro-bestelwagen.

Opel passeert de mijlpaal van 1 miljoen - Automobielmanagement.nl

Opel passeert de mijlpaal van 1 miljoen

Opel zal deze week de mijlpaal van meer dan 1 miljoen nieuwe auto’s in Europa overschrijden.

Opel passeert de 1 miljoen mijlpaal

Over de eerste tien maanden stond de stand op 977.000 met in oktober 45.500 stuks. Op grond daarvan durft men in het hoofdkwartier in Rüsselheim met alle vertrouwen te stellen dat de grens van 1 miljoen inmiddels is gepasseerd.

Dat is dan één maand eerder dan in 2015, zegt Opel met trots. "De opwaartse trend voor Opel zet zich voort. De getallen tonen aan dat onze nieuwe modellen het goed doen. In 2017 zullen we er nog zeven nieuwe modellen aan toevoegen. Zo veel nieuwe auto’s in één jaar hebben we bij Opel nog niet eerder meegemaakt. Bovendien kunnen we dan ook sterker presteren in segmenten waar we nog veel potentieel hebben," vat Peter Christian Küspert, de verkoopbaas van Opel, samen. Hij meldt ook nog dat ‘zijn’ merk tussen 2016 en 2020 29 nieuwe modellen op de markt zal hebben gezet. Volgend jaar gaat het behalve om de Ampera-e onder meer ook om een aantal nieuwe versies van de Insignia en van de Vivaro-bestelwagen.